wie?


Sax in the mix heeft haar roots al lang geleden gevestigd.
Jort (DJ) en Boris (Sax) leerden elkaar op respectievelijk 9 en 10- jarige leeftijd kennen op de muziekschool Amstelveen. Zij speelden daar klarinet en deden dat jaar (1995) mee in het orkest dat speelde op het gala voor de 1000ste aflevering van GTST. Na die tijd bleven ze bevriend en speelden samen in diverse trio en kwartet bezettingen.
Op 15- jarige leeftijd ging Jort zich in de dance- muziek interesseren en hij heeft van 2005- 2006 wekelijks een radioprogramma gedraaid op 'Party 107.' Dit programma sloeg aan, waardoor dit later ook op 'ETN FM' werd uitgezonden.
Boris begon zich op 18- jarige leeftijd te interesseren in lichte muziek. Na het horen van de cd: 'Papa's got a brand new sax," die hij van Jort geleend had, was hij 'om' en nam meteen saxofoonlessen. Anderhalf jaar later werd hij op het rotterdam's conservatorium (Codarts) aangenomen, waar hij inmiddels is afgestudeerd.
In 2011 kwam het idee om samen te werken en een nieuw muzikaal concept neer te zetten. Met het muzikale vocabulaire, dat Boris en Jort hebben opgebouwd in de loop der jaren is de muziek afwisselend, maar altijd goed om op te dansen!
Inmiddels hebben Boris en Jort ruime ervaring met het organiseren van optredens op diverse soorten feesten, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Bezoek ook de site van Boris om meer van zijn werk te zien. www.boriskloek.com.